ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ВПЛИВУ ІНДИВІДУАЛЬНО-ТИПОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ - Єлесіна, М. О. (Психологія та соціальна робота, 2023)
У статті представлено огляд проблематики впливу індивідуально-типологічних особливостей особистості на ефективність діяльності. Сформовано актуальність дослідження. Розглянуто важливі складові та визначення основних положень. Проаналізовано та розкрито базисні погляди і положення дослідників щодо визначених понять. Зазначено співвідношення понять «індивідуально-типологічні особливості», «темперамент», «характер», «здібності», а також «ефективність діяльності». Підкреслено визначення індивідуального стилю діяльності. Визначено значимість і необхідність подальшого емпіричного дослідження обраної проблеми.