МІРКУВАННЯ ЩОДО КНИГИ С. ГАРЬКАВЦЯ І Л. ВОЛЧЕНКО «ПСИХОЛОГІЯ НАСИЛЛЯ: БУЛІНГ, МОБІНГ ТА ЇХНІ РІЗНОВИДИ В СУЧАСНОМУ СВІТІ» - Єременко, О. М. (Психологія та соціальна робота, 2025)
МІРКУВАННЯ ЩОДО КНИГИ С. ГАРЬКАВЦЯ І Л. ВОЛЧЕНКО «ПСИХОЛОГІЯ НАСИЛЛЯ: БУЛІНГ, МОБІНГ ТА ЇХНІ РІЗНОВИДИ В СУЧАСНОМУ СВІТІ»Рецензія на кн.: Гарькавець С., Волченко Л. Психологія насилля: булінг, мобінг та їхні різновиди у сучасному світі : навчальний посібник. Київ : видавництво СНУ ім. В. Даля, 2024. 172 с.