РЕЦЕНЗІЯ на монографію Засєкіної Л., Засєкіна С., Шевчук О. «Психолінгвістичний підхід до травматичної пам’яті». Beau Bassin: LAP LAMBERT Academic Publishing, 2017. 244 с. ISBN 978–6133997486 - Савелюк, Наталія (Психологія та соціальна робота, 2023)
РЕЦЕНЗІЯ на монографію Засєкіної Л., Засєкіна С., Шевчук О. «Психолінгвістичний підхід до травматичної пам’яті». Beau Bassin: LAP LAMBERT Academic Publishing, 2017. 244 с. ISBN 978–6133997486