СПЕЦИФІКА СУЧАСНИХ ПСИХОЛОГІЧНИХ МЕТОДІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЕРФЕКЦІОНІЗМУ ОСОБИСТОСТІ - Кононенко, О. І. (Психологія та соціальна робота, 2023)
В статті проведено аналіз та описано специфіки сучасних психологічних методів дослідження перфекціонізму особистості. В статті доведено, що провідним критерієм створення концепції перфекціонізму є багатовимірність його психологічної структури, що дозволили створити диференціацію видів перфекціонізму. В статі наголошується, що дослідження проблеми перфекціонізму повинно проводитися з опорою на основні положення системного, структурно-функціонального, акмеологічного та інтегративно-диференціального підходів.