ПСИХОДІАГНОСТИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ДОСЛІДЖЕННЯ КОМПOНЕНТІВ ГОТOВНОСТІ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛOГІВ ДО ОСОБИСТІСНО- ПРОФЕСІЙНОГО САМOРОЗВИТКУ - Кетлер-Митницька, Т. С. (Психологія та соціальна робота, 2023)
У статті подано інформацію про використані діагностичні засоби та отримані результати вітчизняних досліджень здатності до самoрозвитку майбутніх психологів. Автором охарактеризовано методики, застосування яких може бути оптимальним для вивчення аксіологічно-мотиваційного, когнітивного та поведінкового компонентів готовності студентів-психологів до саморозвитку в особистісній та професійній сферах. Наведене обґрунтування діагностичної цінності запропонованих методик в межах експериментального вивчення інтернальності як чинника готовності до особистісно-професійного саморозвитку майбутніх психологів.