АКМЕОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД В АНАЛІЗІ ПОРУШЕНЬ АДАПТАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ МОРСЬКОГО ТА РІЧКОВОГО ТРАНСПОРТУ - Шевченко, Р. П. (Психологія та соціальна робота, 2023)
У статті проведено аналіз літературних джерел з проблеми акмеологічного підходу в процесі становлення особистості; особливостей порушень адаптаційних можливостей людини в умовах тривалого плавання. Розглянуто особливості акмеологічного підходу в становленні особистості студента вищого навчального закладу спеціальності морського і річкового транспорту.