ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ЖИТТЯ СУЧАСНИМИ МОРЯКАМИ ЯК ОСНОВА ЇХ ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗДОРОВ’Я - Баринова, Л. Я. (Психологія та соціальна робота, 2023)
Стаття присвячена дослідженню особливостей проблемних ситуацій та дій з організації життя моряків далекого плавання як основи їхнього психологічного здоров’я. Виділені найбільш гострі та найменш проблемні для моряків ситуації у житті. Показано, що реалізація психологічного здоров’я моряків відбувається у кожній із проблемних ситуацій шляхом специфічних для неї дій з організації життя.